• Gratis verzending boven € 9,95
  • Volgende werkdag geleverd!
  • Meer dan 1.000 tevreden klanten
Gooische Bonen | Composteerbare koffiecups

DONEER MET ELKE KOFFIECUP!

Voor elke kop GOOISCHE BONEN koffie die jij drinkt, doneren wij 1 cent aan een lokaal goed doel of initiatief. Dit lijkt misschien niet veel, maar gemiddeld drinken wij in Nederland 36 miljoen koppen koffie per dag, dus reken maar uit! Ongemerkt gaat dit harder dan je denkt en maak je ongemerkt lokaal ook het verschil! 

 

Zie hieronder welk doel wij op dit moment steunen en welke mooie lokale doelen wij al hebben gesteund met jouw gedronken kop koffie! :) 


DONEER LOKAAL 

Binnenkort maken wij bekend wel mooi lokaal doel wij voor de volgende periode gaan steunen... 

Ken jij zelf een mooi doel, wat wel wat extra steun kan gebruiken? Tip ons! 


Dierenasiel Crailo (Hilversum)

Heel bijzonder om te zien en te horen wat ze hier allemaal doen voor de dieren, echt fantastisch! Met veel liefde zorgen ze dat elk beestje bij een passend baasje terecht komt. En dat niet alleen! Zelfs al een dier niet geplaatst kan worden dan kiezen ze niet voor een spuitje, maar kunnen de dieren financieel geadopteerd worden en zorgen zij met veel liefde voor de dieren! En dat allemaal zonder enige vorm van subsidies. Ze zijn echt afhankelijk van donaties, dus mocht je naast je kopje koffie een extraatje willen doneren dan komt dat heel goed terecht! 

Met trots kunnen wij weer zeggen dat er in de afgelopen periode 50.000x kopjes koffie zijn gedronken en wij hiermee een mooie donatie van 500,- EURO hebben kunnen doen aan Dierenasiel Crailo. 

Gooische Bonen | Composteerbare koffiecups

Stichting de Droomboom (Blaricum)

Op 21 januari hebben wij een mooie donatie kunnen doen namens alle Gooische Bonen koffiedrinkers! Stichting de Droomboom in Blaricum is een mooie en bijzondere organisatie die kinderen met autisme intensief begeleiden tot uiteindelijke instroom in speciaal- of zelf regulier onderwijs. 

In de laatste periode zijn er maar liefst 62.830 kopjes Gooische Bonen koffie gedronken, wat betekent dat wij samen maar liefst een bedrag van 628,30 EUR hebben kunnen doneren! Iets waar wij mega trots op mogen zijn! :) Stichting de Droomboom heeft hier een hele waslijst aan allemaal mooie knutselspullen en lesmaterialen van kunnen kopen voor alle kindjes. 

Gooische Bonen | Composteerbare koffiecups

Stichting de Droomboom

Stichting de Droomboom leert kinderen met autisme leren. De methode die zij daarbij hanteert is effectief, maar kostbaar. Een deel van de behandeling en de begeleiding wordt gefinancierd vanuit de WLZ. Ouders betalen bovendien een maandelijkse bijdrage. Voor het creëren van een optimaal leerklimaat voor de kinderen blijft de Droomboom echter mede afhankelijk van sponsoring en donaties,  want leermaterialen, een tafel en stoel op maat, een speeltoestel en communicatiematerialen zijn duur. Naast het dagelijkse onderwijs organiseert de Droomboom bovendien ABA-trainingen voor ouders, professionals en scholen en ze adviseren anderen die een soortgelijk initiatief willen opzetten. 

Zonder financiële steun zouden zij dit werk niet kunnen voortzetten. Daarnaast zijn ze afhankelijk en ontzettend blij met de steun in natura die ze krijgen van de ouders, familie van de kinderen, vrienden en andere mensen die hen een warm hart toe dragen. Ze helpen de Droomboom met bestuurstaken, administratie, klussen aan het gebouw en de tuin, schoonmaak en activiteiten voor de kinderen. Wil jij ook een verschil maken in het leven van kinderen met autisme en hun families? Er zijn verschillende manieren waarop je de Droomboom kan steunen. Kijk dan op de site www.stichtingdedroomboom.nl


Stichting Voedselbank 't Gooi en Omstreken (Huizen)

Op 1 september 2020 hebben wij de periode afgesloten door een hele mooie donatie te doen, namens alle Gooische Bonen drinkers, aan Stichting Voedselbank 't Gooi en Omstreken. In totaal hebben wij 100 tubes tandpasta, 250 potjes hakgroenten en 600 kommen soep gedoneerd! Hoe tof dat wij met onze dagelijkse kop koffie, lokaal, toch écht het verschil kunnen maken! 

Gooische Bonen | Composteerbare koffiecups
Gooische Bonen | Composteerbare koffiecups