• Gratis verzending boven € 19,95
  • Volgende werkdag geleverd!
  • Meer dan 1.000 tevreden klanten

ONS VERHAAL 

Ons doel is om het verschil te maken met onze dagelijkse kop koffie! Dit doen wij door onze koffie en thee zo duurzaam mogelijk te produceren en te verpakken, hiernaast vinden wij het belangrijk om lokaal ook iets terug te doen. Daarom doneren wij voor elke kop Gooische Bonen koffie die wordt gedronken aan een lokaal goed doel. 

 

Alle koffiecups en koffiezakken zijn 100% Biologisch afbreekbaar

Onze koffiecups en koffiezakken zijn 100% composteerbaar,  dit betekent dat ze na gebruik, na enkele weken vanzelf oplossen en hierdoor geen extra afval produceren. En ja, ook het etiket op de koffiezak is composteerbaar! :) 

 

Direct Trade

Wij kopen de koffiebonen rechtstreeks in bij de koffieboercoöperatie, zonder tussenkomst van organisaties of handelaren. Onze melanges bestaan altijd voor ongeveer 50 % uit Direct Trade van de Brasil Santos Farm, een boerencoöperatie uit Brazilië. Door deze hele keten van handelaren en organisaties over te slaan betalen wij 40 tot 50 cent meer per kilo koffiebonen, dan een gemiddeld keurmerk.

 

Doneer met elke kop

Wij van Gooische Bonen doneren 1% van onze omzet aan een lokaal goed doel. Wat zou het gaaf zijn als wij samen, met onze dagelijkse kop koffie, het verschil kunnen maken. Kijk onder het kopje "Goede doelen" welk doel wij op dit moment steunen!

 

In Nederland alleen al drinken wij meer dan 36 miljoen koppen koffie per dag. Een groot deel daarvan zijn koffiecups gemaakt van aluminium of plastic.. Hoe mooi is het nou als wij met z'n allen, in plaats van een bijdrage doen aan de grote afvalberg, een bijdrage doen aan een goed doel! 

 

Benieuwd naar welk doel wij op dit moment steunen? Klik op onderstaande knop! 

Alle koffiecups zijn co2 neutraal geproduceerd 

Onze koffiecups zijn co2 neutraal geproduceerd. Ook iets waar we trots op zijn! Dit betekent dat de co2 die bij de productie vrij komt, volledig wordt gecompenseerd, door verschillende initiatieven, zoals het planten van bomen.

 

Wij gebruiken zo min mogelijk verpakking

Om het verpakkingsmateriaal tot een minimum te beperken, zitten onze cups niet per 10 verpakt, omdat deze doosjes vaak meteen worden weggegooid. Daarom verpakken wij de dozen per 24, 54 of 70 koffiecups. 

Bij onze proefpakket krijg je van ons een tof jute zakje waar je alle koffiecups in kan doen. Een pluspunt is dat het er ook nog een heel tof uitziet op je aanrecht! :)